martes, 17 de julio de 2012

ELS SABONS DE LA INTUÏCIÓ


El projecte neix amb motiu d’una reinvenció  professional. Després de les pràctiques convenients i fent servir la tècnica tradicional d’elaboració de sabó (barrejant greixos, en aquest cas vegetals i una dissolució d’aigua i àlcali) hem aconseguit un producte prou atractiu, natural, suau i saludable.

El nostre cos necessita productes senzills, agradables i naturals amb el mínim de química possible, i que ens permetin fruir  i sentir (olors, textures...).
  

El projecte s’anomena “Els sabons de la intuïció” perquè va ser gràcies a aquesta percepció que van donar-se les circumstàncies idònies per aprendre a fabricar sabons.

Fent els sabons que poso a la vostra disposició, tinc la oportunitat de contribuir a fer més bells els rituals del dia a dia, de la manera més amorosa, refrescant i agradable.


Sabons de farina d'ametlla i sàlvia. Hivern 2011.








Aquestes pastilles de sabó estan elaborades amb una base d’olis vegetals (habitualment mantega de coco ecològica, oli d'oliva....) un àlcali i aigua. La resta d’additius i ingredients que faig servir són:

q       Herbes, plantes aromàtiques, flors, fruites, civada, d’ametlles, mel.....

q       Com a colorants, espècies, argiles i colorants minerals

q       Com a conservant faig servir extracte de llavor d’aranja.

q       Olis essencials fabricats per cases com Eladiet S.A i Mon Deconatur.

q      També afegeixo als sabons olis d’elaboració pròpia a base de maceració d'aromàtiques.






No hay comentarios:

Publicar un comentario